Lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset Turusta koko Suomeen

Kaikki yhteystietomme

Kuljetusliike Jorma Saari Oy ajaa lämpösäädeltyjä elintarvikekuljetuksia pitkällä kokemuksella. Ajamme elintarvikekuljetuksia vakituisille asiakkaillemme, kuten Hartwallille ja Keskolle.

Kuljetamme Turusta käsin koko Suomen alueelle. Mikäli tarvitset kokenutta ja osaavaa kuljettajaa elintarvikekuljetuksillesi, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

Elintarvikkeiden kuljettamisen erikoisvaatimukset

Elintarvikekuljetuksilla viitataan herkästi pilaantuvien ruokatuotteiden, kuten lihan ja vihannesten kuljettamiseen. Pitkät kuljetusmatkat vaativat erityisvarusteltuja kuljetusajoneuvoja ja suurta kuormakokoa, joilla voidaan välttää elintarvikkeiden pilaantuminen. Tämä kuljetusketju on Suomessa erittäin tarkkaan säädelty kuluttajaturvallisuuden takia ja lämpötilansäätölaitteet ovat prosessissa avainasemassa.
Kuljetusliike Jorma Saari Oy:n lämpötilansäätölaitteilla varustellulla kuljetuskalustolla voidaan varmistaa, ettei kylmäketju katkea kuljetuksen aikana. Tämän lisäksi elintarvikekuljetuksissa käytetty kalusto tulee pitää erityisen puhtaana. Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta monet vakavaraiset yritykset ovatkin valinneet meidät heidän elintarvikekuljetustensa tuottajaksi.

Lue myös kappaletavarakuljetuksista